Nicolaisen, Stefan
Myclub toppbild text
Här visas nyheter.
Här visas nyheter.


Stefan Nicolaisen jobbar som systemingenjör inom främst stordatorer. Gillar Cobol.och assembler.

Han har under många år vandrat i fjällen och sedan 1996 främst i Sälenfjällen. 2012 kom den första boken ut om Vandringar i Sälenfjällen och Östre Trysil som inte bara berättar om vandringar utan kanske främst om kulturhistoria, sagor och folktro bland mycket annat.

Året efter (2013) hjälpte han sin far Hans att skriva sina memoarer. Hans led under många år av sjukdomen ALS och avled i juni 2014. En intressant och gripande bok med mycket underfundig humor om ett levnadsöde.

Den tredje boken utgavs 2015 och heter Bilder från Sälenfjällen och Östre Trysil. Här varvas betraktelser kring en bild med intressanta anekdoter och mustiga berättelser från området.

I november 2020 kom den tredje boken Bilder från Ljöradalföret, som är en fotobok från Gördalen i norr till Stöten-Stöa i söder. Denna gång med inriktning på bilder från kända och okända platser.

Beställ böcker och/eller håll dig uppdaterad via hemsidan http://www.salenvandring.se eller via Facebook-gruppen Vandringar i Sälenfjällen och Östre Trysil.

Fler böcker är påbörjade / inplanerade som också kommer att handla om Sälen-Trysilområdet.

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub