Nicklasson, Birger
Myclub toppbild text
Här visas nyheter.

Välkommen på årsmöte 7 september

2 aug, 2023
Egenutgivarnas årsmöte 2023 äger rum torsdagen den 7 september klockan 19.30. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna! Läs mer

Jag är en man på snart 68 år, som började skriva i april 2016. Jag hade inga särskilda planer eller idéer, behövde bara börja. Idéer hade under åren dykt upp och rullat runt i skallen, men tid hade aldrig funnits att göra något. Men 2016 var det dags.

Det blev en dystopisk äventyrshistoria på fyra böcker. ( blir en fristående fortsättning också och det finns andra idéer som ligger och väntar ) 2016 började jag alltså och historien kom att handla om tiden EFTER en pandemi av en magnitud långt värre än den vi nu haft. Det var bara 30-40% som klarade sig. Böckerna börjar med att man försöker organisera en uppbyggnad av samhället igen, men hindren är många; religiösa fanatiker, organiserad brottslighet, beväpnade ungdomsgäng och naturligtvis en massa annat vardagligt som; vem tar hand om alla djur? Boskapen, mjölkning grödor. Alla ensamma övergivna barn. Hur får man fram mediciner? etc.

Människorna kämpar sig framåt men de har det inte lätt. I slutet av del tre blir landet anfallet av ryska styrkor ( de som finns kvar ) men en fruktansvärd naturkatastrof sätter stopp för det och mycket annat.

I del fyra har dock alla återställd teknik och annat och på grund av en annan dyster framtidsutsikt som bara ryssarna till att börja med har kännedom om gör de ett desperat försök att ta delar av Västeuropa. Det slutar med en katastrof för alla parter.

De som är kvar får nu en ny framtid att planera för och leva i. En ny verklighet som ställer nya krav.Embryot till en pusseldeckare finns också, men jag är inte säker på att jag klarar den typen av berättelser. Dock, ska det bli spännande att pröva.

Ja, det finns mer i anteckningsblocket, men det hör väl till sakens natur att när man väl släppt fördämningar så kommer idéerna slag i slag.


Md bild 1 exterminii
Detta är de två första böckerna i min Exterminii serie

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub