Warborn Lundgren, Marita
Myclub toppbild text
Här visas nyheter.

Välkommen på årsmöte 7 september

2 aug, 2023
Egenutgivarnas årsmöte 2023 äger rum torsdagen den 7 september klockan 19.30. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna! Läs mer

Vi (jag och min medförfattarinna Christina) blev för många år sedan vänner för livet, genom döden.

Vi hade båda väldigt hastigt förlorat våra livskamrater och träffades genom föreningen Vimil - Vi som mist någon mitt i livet. (som jag var med och startade)

För oss blev Vimil den livlina vi saknade, både i samhället och bland släkt och vänner som inte riktigt kunde förstå vad vi gick igenom.

Tidigt började vi fundera på att skriva en bok om våra upplevelser, men också med goda råd både till den sörjande för att underlätta vägen genom tunneln och till anhöriga som finns vid sidan av den drabbade. Ofrivilligt har vi ju blivit experter på hur man som sörjande vill bli bemött.

Under 2015 gjorde vi äntligen slag i saken och responsen efter utgivningen har varit väldigt positiv. Framförallt har många lyft fram att en sådan här bok verkligen har saknats.

När tiden inte består av bokstäver så är det min egna bokföringsfirma och siffror som gäller.... (www.walurell.se)

Maritas böcker
Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död
  1. Medförfattare: Christina Karlberg ISBN: 978-91-637-9654-8 Döden har gjort intrång. Jordbävningen är ett faktum! Hur överlever man? Tar smärtan någonsin slut? Går det att lära sig leva med sorgen och saknaden? Kan man en dag återigen känna glädje och kärlek?
  2. Christina och Marita skriver öppet och personligt om livet när en älskad livskamrat hastigt dör alltför tidigt i livet.

    Boken vänder sig både till dig som förlorat någon du inte kan leva utan och till alla er andra som känner någon som har drabbats.

    Författarna ger tips och råd på hur de runtomkring bör "bete sig" (eller inte bete sig ...). De berättar också om nätverket VIMIL (Vi som mist någon mitt i livet), som blev "livlinan" för dem och många andra i samma situation.

© Egenutgivarna 2014

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub