Olsson, Sophie
Myclub toppbild text

Boken är ute

4 dec, 2022
Nu är Gaia - Vanadisens hemlighet ute i nätbutikerna. Jag håller också på att signera böcker här hemma till vänner och bekanta. Releasepriset ligger på 140 kr innan jul, efter jul kommer det att hamna på de fruktansvärda 189 kr. Releasefirandet kommer att bli den 22 dec, kl. 15-17, på Kulturmagasinet i Bergkvara. Det blir glöggmingel och boksignering, om någon har det kvar då :) Hjärtligt Välkomna!

Bloggen

8 nov, 2022
sophies.se Läs mer

Välkommen på årsmöte 7 september

2 aug, 2023
Egenutgivarnas årsmöte 2023 äger rum torsdagen den 7 september klockan 19.30. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna! Läs mer

Nu är det min tur...

...att bli egenutgivare. Det är så spännande!

Jag har lärt mig massor. Och som vanligt har jag gjort allt själv :) Ni som tycker att man är dum som gör allt själv, kan ju tala om vad jag gjort för fel nu och vad jag skulle gjort utan budget. Vi är alla olika bra på saker och ting.

Jag är i alla fall nöjd, lycklig och tacksam över allt stöd jag får nu i början!

Sophie Olsson

Sedan jag var tre år har jag varit helt bestämd på att jag ska skriva böcker. Sedan kom livet i vägen och till slut stod jag där och undrade var min författardröm tog vägen. Då tog jag tag i den igen och kämpade på i några år och nu gjorde jag det.

Min fantasybok är färdig och ute i nätbutikerna.

Omslaget är helt fantastiskt! Min konstnär till son ( hampusolsson.com ) har gjort det.

Önska mig lycka till!

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub