Forsgren, Rana R
Myclub toppbild text
Md screenshot 2021 10 30 at 15 47 00 1 widgetshop blogg se facebook

Pågående manus

 • Familjen Komsa - Stigande sjö
 • Familjen Komsa - Blending
  SKÖNLITTERATUR, FANTASY
  E-Bok: 9789180208321. Mjukpärm: ISBN 9789180207836


  Inbördeskriget i Korparnas land slutade med stora hövdingars död, och flykt genom Alta-fjället i norr. Karkias och Stjärnljus bosatte sig i de tre dalarnas land: "Bottnia", men kommer inte överens med familjen Pirok. Då Ehrling Pirok vill fortsätta i gammal anda och ordning, blir det till sist "väv eller glas" som får grälen att nå sin kulmen.

  Under Ehrlings sons giftasgille ryker till sist storbonden och invandraren Karkias ihop. Vilket i sin tur dräper både Stjärnljus, Karkias och deras födda barn. Tre barn överlever ändå tack vare Luoktas Jordemor: de ofödda!

  Neilla, Signe och Arsas liv, utan anförvanter och kännedom om sitt eget släkte i ett främmande land, ter sig nästintill omöjligt.
 • Fuck MS - Min ändrade inställning till situationen
  SKÖNLITTERATUR, SJÄLVHJÄLP OCH PERSONLIG UTVECKLING
  E-BOK: ISBN
  9789178199181. Mjukpärm: ISBN 9789180201681


"I boken efter "Kvicksilver", inser jag att jag ändrat mina åsikter om mycket, eller kanske inte ändrat dem rakt av. Kanske mer ändrat inställning och lösning på mycket av det som drabbat mig. Väljer man att läsa också "Kvicksilver", så är det heller inte så svårt att räkna ut. Jag fortsätter också att låta mina vänner höras och synas, med hjälp av de inlägg jag gjort i boktexten. Då jag allt som oftast tycker precis som de och kvinnan som startade den MS-gruppen är: "Marika Mystica Dolmseth Norberg", så stort tack till henne!

 • Kvicksilver - Jag diagnostiseras som MS-sjuk. Skönlitteratur, Självhjälp och personlig utveckling
  E-bok: ISBN 9789177739968. Mjukpärm: ISBN 9789177739456


"Till sist hade nattvak och amning tärt på mina krafter ordentligt, men också efter den andra sonen kunde jag återgå till arbetet i vanlig ordning efter mammaledigheten. Även om jag nu var både trött och less på det mesta. Trotts den mycket begränsade nattsömnen, så tillät jag ändå inte mig själv att sova den minsta lilla stund under dagtid. Jag gav mig inte ens tiden att jämföra barnets beteende efter olika saker jag själv ätit. Orsakerna till magknip kan ändå vara många, det kan till och med finnas olika orsaker vid olika tillfällen. Det blev ett helt enkelt ett detektivarbete jag inte tyckte mig ha tid med. Därefter kom ändå några år fria från märkliga domningar och smärtor, och det kändes helt enkelt rätt bra en tid …, förutom att jag alltid var så himla trött. Det har ändå alltid varit viktigt för mig att vara som "alla andra" och jag fick sannerligen kämpa för det. Problemet är kanske ändå att något sådant aldrig funnits."

"Med facit i hand så visar StorNickes barn upp hemligheter i vårt släkte, som egentligen inte alls var några hemligheter på den tiden. Det var helt enkelt den tidens sätt att leva och överleva, och där fanns ingen tanke på att något av det skulle vara fel. Det var bara en tillvaro som byggdes med stor möda och användes för tiden. Att byta barn mellan varandra var många gånger så pass normalt, att det närmast skulle ses som onormalt att alls ifrågasätta saken. Om någon nödhjälp överhuvudtaget sändes till Norrland, så fördelades endast den hjälpen över dem som mest troligt skulle överleva och kunna återbetala den. Att den välbärgade storbonden fick nödhjälp medan de riktigt fattiga inte fick någon hjälp alls, var helt enkelt den tidens anda. De fattiga fick skylla sig själva, och skulle inte skämmas bort var det sagt. Vår släkt med både kända och okända personer, har jag på mitt sätt fogat till den kända svenska historien. Jag har låtit en lite grå massa visa vad som varit och vad man levt i. Vad man lyckats överleva eller kanske tvärtom, inte överlevde."

Här visas nyheter.
Här visas nyheter.


Adress: Bladgatan 172, 93158 Skellefteå
E-post: ninarlinder@outlook.com


Safe image.php
2021-11-26 Tack för din recension, Eva-Marie!
Md screenshot 2021 11 15 at 10 18 49 https webshop publit com
2021-11-15, kom sig också E-boken på plats!
Md screenshot 2021 11 02 at 14 53 06 myclub hemsida
Blending. Mjukpärm, 2021-10-01
Md screenshot 2021 11 02 at 15 03 10 myclub hemsida

Mitt skrivande


Jag har nog skrivit på det mesta under min barndom. Det var först i medelåldern jag tog mig i kragen, och "ordbehandlade" mellan två pärmar och i korrekt sidnumrering. Med andra ord så var det sannerligen "bättre sent än aldrig", för min del. Jag har hjälpt mig själv till det som existerar idag, och försöker hjälpa andra så mycket jag kan. Dock är jag inte någon lärare, men tipsa gör jag gärna om jag kan.

Boktips och länkar på Facebook:


Idag har jag då hunnit skriva tre böcker och skriver nu på en fjärde som jag redan namngett: "Familjen Komsa", och det blir verkligen något helt annorlunda för min del. En "Slow Fiction".

Pinterest

Under Pinterest samlar jag en hel del av de saker som jag vill återkomma till, en "annan gång". Text och bilder som jag absolut inte minns på egen hand. Jag tar istället Pinterest till hjälp för att ha någon ordning på oordningen, om jag säger. Min dators hårddisk liknar egentligen mer en slags pärm där varje flik har ett eget innehåll.Vi är en hel del som har MS idag, och jag är bara en av dem.

Md facebook
Min Facebooksida

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub