Sahlström, Eva
Myclub toppbild text

Eva Sahlström

Md portratt staende

Jag är en frilansande språkkonsult och journalist. Förutom att skriva texter och granska andras texter har jag skrivit respektive omarbetat flera handledningar för Friluftsfrämjandet, till exempel Kajak i Friluftsfrämjandet. Jag bloggar regelbundet om språk sedan 2012 och har sedan 2015 gett ut ett nyhetsbrev med skrivtips.

Mina första egenutgivna böcker är två samlingar med de första fyra respektive de följande två årens nyhetsbrev samt tre böcker med bilder med skrivtips, talesätt och liknelser som jag har haft som serier på min Instagramprofil och en bok om skyltspråk som jag haft som serie på min Facebookprofil. Jag har gett ut en bok om vanliga korrekturfel som ingår i en webbkurs om korrekturläsning, men jag säljer den även separat.

Läs mer om mig på min webbplats. Jag har också en kursportal. Evas skrivskola, där jag säljer webbkurser och publicerar enkla, snabba skrivtips. Där finns också mina böcker till försäljning.

Här visas nyheter.

Välkommen på årsmöte 7 september

2 aug, 2023
Egenutgivarnas årsmöte 2023 äger rum torsdagen den 7 september klockan 19.30. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna! Läs mer

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub