Sülau, Birgitta
Myclub toppbild text
Här visas nyheter.

Välkommen på årsmöte 7 september

2 aug, 2023
Egenutgivarnas årsmöte 2023 äger rum torsdagen den 7 september klockan 19.30. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna! Läs mer
Md birgitta  2

Birgittas böcker

Md kan webb

Kan det vara så?

Genre: Roman, Feelgood, ISBN: 978-91-7739-915-5

Tina är lyckligt gift sedan några år och trivs bra med sitt arbete och sina vänner. Åndå är det något som oroar henne, en fråga som ständigt mal i hennes huvud. Snart måste hon fatta ett beslut.

Karin, som är gift med Tinas arbetskollega Gunnar, tycker att hennes man plötsligt beter sig konstigt åt. Varför tillbringar han så mycket tid på jobbet?

Och vad är det för problem Tinas syster Anna verkar ha?

Den gemensamma frågan är: Kan det vara så?

Finns som bok och e-bok. Kan köpas på Bokus och Adlibris.

Md bokomslag2 svarttitel  1

Efter strid kommer frid
Genre: Roman, Feelgood, IBSN: 978-91-7683-777-1

När Signe får uppleva hur livet plötsligt vänder och övergår i sorg och förtvivlan, fattar hon ett ödesdigert beslut, som kommer att påverka hennes framtid. Påverkar henne gör också de negativa ord hon råkade få höra om sig själv en gång som barn. Ord som hon inte kunnat glömma.

Men efter mörker kommer ljus och livet kan ta en oväntad vändning. Lycka och olycka går ofta hand i hand.

Finns som bok och e-bok. Kan köpas på Bokus och Adlibris.

Md denljusnandeframtid ebok

Den ljusnande framtid
Genre: Roman, Feelgood, ISBN: 978-91-8010-092-2

Fortsättning på Kan det vara så?. Boken kan läsas fristående

Vi får åter möta Tina och Joakim, som nu har fått sitt första barn. I början njuter Tina av att vara ledig och kunna umgås med man och barn. Men hon märker snart att hon behöver få ut mer av vardagen.

Nettan och Fredrik önskar sig ett sommarbröllop men det finns många hinder i vägen.

Karin och Gunnar försöker få livet att gå ihop efter beskedet att Gunnar har en nu vuxen dotter som han varit helt ovetande om.

Finns som bok och e-bok. Kan köpas på Bokus och Adlibris.

Md bokomslag ny storlek

Livets krokiga stig
Genre: Roman, Feelgood, ISBN: 978-91-8059-087-7

Signe och Emma har just återvänt från en gemensam semester i den lilla franska staden Albi. Nu börjar vardagen igen och de har båda sina egna problem att ta itu med. Emma måste försöka komma över det svek hennes pojkvän Peter utsatte henne för. Lyckas det?

Signe har på äldre dar träffat sin ungdomskärlek men ändå är det något som oroar henne.

Birgitta är född och uppvuxen i Vänersborg och har nyligen återvänt till hemstaden efter att ha bott i Skåne under flera år. Hon har en fil.kand. i moderna språk och konstvetenskap samt många universitets- och högskolestudier i olika humanistiska/samhällsvetenskapliga ämnen. Birgitta har lång arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter från såväl det privata näringslivet som kommun och landsting. Numera är Birgitta pensionär.

Birgittas första bok, "Kan det vara så?" publicerades via Bonniers publiceringstjänst Type and Tell i maj 2018.
Bok nummer två "Från strid till frid" utkom 2019.
Lagom till Litteraturrundan i Skåne 2020 utkom Birgittas tredje bok "Den ljusnande framtid". Det är en efterfrågad fortsättning på Kan det vara så? men kan även läsas fristående.

Efter att ha läst boken "Från strid till frid?" var det många läsare som undrade hur det gick sedan för huvudpersonerna. Jag började också fundera på det och i december 2022 publicerades fortsättningen "Livets krokiga stig". Boken kan även läsas fristående, men naturligtvis vinner man på att läsa bok nummer ett först.

Birgittas femte bok "Julia" pulicerades i december 2023.

Birgitta är också en av författarna i Litteraturrundans antologi "Rätten till din egen död", som utkom under 2022 samt antologin "Om Rätten till Orden" från 2023.


Julia


Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub