Öberg, Staffan
Myclub toppbild text

Mardrömmar

Under uppbyggnad.
Md omslag mardr mmar 800x606

MARDRÖMMAR – BERÄTTELSEN OM ERIK

Min senaste titel är en mycket skruvad berättelse om livet i en studentkorridor i Umeå på 1970-talet. Berättelsen utspelas även mellan Umeå och Kramfors. Till att börja med var det en feelgood-berättelse, men den blev alltmer våldsam bland annat för det tycks locka er läsare. Baksidestexten och omslag antyder om en ännu våldsammare fiktiv handling.

Berättelsen om Erik, hans mardrömmar och livet i en studentkorridor i Umeå på 1970-talet

Erik flyttar in

Erik hade blivit med studentrum i Umeå och var på strålande humör. Han undrade nyfiket vilka andra som bodde i korridoren.
Oj, vad händer här, tänkte han. Erik hann knappt öppna dörren förrän en tjutande kille rusade förbi förföljd av en storväxt tjej. Det var mötet med Wewe och Nettan.
Nettan gjorde husesyn åt Erik, det vill säga berättade att hans fina lägenhet bestod av ett rum och en egen toalett med dusch. Längre bort fanns kök med matrum. Det här var himmelriket för Erik.

Erik har problem

Erik hade tyvärr ett problem. Han led av mardrömmar där han utnyttjades och omkom på olika sätt. I drömmarna förföljdes han av sin moster som använt honom i sin ungdom. Han vaknade ofta med dånande huvudvärk inlindad i sin filt blöt av svett.
"Gör dig av med orsaken så slipper du mardrömmarna", tyckte den äldre Bengt. Erik funderade. Han måste avlägsna orsaken till mardrömmarna även om det kunde bli dyrt. Moster måste bort. Han tänkte anlita Bengt och behövde pengar. Var hittar man en inkomst som en fattig student? Då kom han på hur.

Kontakta föreningen

info@egenutgivarna.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub